Εύκολα τσιπς γλυκοπατάτας!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Από την Αρετή Καφαντάρη,
BSc Marketing, MBA, Σύμβουλος Διατροφολόγος, Raw Food Chef, Juice Therapist

Μια νέα και εύκολη συνταγή με βάση τη γλυκοπατάτα που την προτείνουμε για πάρτυ ή ακόμα και για το βράδυ ίσως βλέποντας κάποια ταινία.

Υλικά:

2 γλυκοπατάτες
δενδρολίβανο
ελαιόλαδο
αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε τσιπς στρογγυλά η μακρόστενα.
2. Σε ένα μπολ βάζουμε τις κομμένες γλυκοπατάτες και ρίχνουμε από πάνω το λάδι, το δενδρολίβανο, το αλάτι, και το πιπέρι. Ανακατεύουμε αρκετά ώστε να πάνε τα υλικά παντού.
3. Τοποθετούμε τις γλυκοπατάτες σε ένα ταψί και τις στρώνουμε καλά ώστε να μην είναι η μια πάνω στην άλλη. Ψήνουμε στο αέρα στους 220 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
4. Σερβίρετε και απολαμβάνετε! Μπορείτε να τις συνοδεύσετε με γιαούρτι.